Jednoduše natřeno.
Můj účet
Zapomenuté heslo
0 Košík

V košíku nemáte žádné zboží.

Vstoupit do košíku
Můžeme pomoci? Volejte
283 981 599

V košíku nemáte žádné zboží.

Zapomenuté heslo
Auto-moto Barvy a Laky Lepidla a tmely Štětce, válečky a pomůcky Domácnost

Jak chráníme vaše OÚ

Ochrana osobních údajů

Společnost Barvy Laky Janů s.r.o. velmi váží vaší důvěry a chrání vaše data před zneužitím.

Veškerá shromažďovaná a zpracovávaná osobní data jsou chráněna v souladu se zákonem č. 101/200 Sb. O ochraně osobních údajů a jsou získávána s vaším souhlasem při registraci v našem obchodě. Tato data jsou nezbytná pro realizaci obchodní transakce.

Společnost Barvy Laky Janů s.r.o. veškerá data získaná od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám s výjimkou externích dopravců, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Dále jsou pak některá data předávána společnostem Heuréka, které je používají v rámci výzkumu spokojenosti zákazníků společnosti Barvy Laky Janů s.r.o.

Společnost Barvy Laky Janů s.r.o. je ve smyslu § 5 odst. 5 zák. o ochraně osobních údajů oprávněna za účelem nabízení obchodu a služeb subjektu údajů jako správce jeho osobních údajů získaných v souvislosti se svojí činností použít jeho jméno, příjmení a adresu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.

Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, máte právo přístupu k osobním údajům, právo na opravu osobních údajů, jakož i další práva stanovená v § 21 zákona 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění.

Tímto uděluji souhlas se zpracováním osobních údajů.

Prohlašuji, že jestliže mi je méně než 16 let, tak jsem požádal svého zákonného zástupce (rodiče) o souhlas se zpracováním mých osobních údajů.

Podporujeme bezpečné internetové platbyPodporujeme bezpečné internetové platby